Amitronic - Keys for quality

Amitronic Oy on teknisten tuotteiden maahantuontiyritys, joka markkinoi ja myy elektroniikan tuotantoon ja suojaukseen sekä mittaukseen ja testaukseen liittyviä laitteita, komponentteja ja materiaaleja.kategoriat2

Korkealaatuisen tuotevalikomamme sekä osaamisen avulla tarjoamme asiakkaillemme avaimet laatuun.

Materiaali- ja laitetoimittajana haluamme osallistua asiakkaidemme projekteihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta voisimme tarjota teknisesti parhaan ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun yksittäisestä standardikomponentista kokonaisiin asiakaskohtaisiin järjestelmiin. Tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme tuottavuutta sekä laatua.

Amitronic Oy on Amitra Oy:n ja Matronic Oy:n fuusiosta vuonna 2009 syntynyt yritys. Yrityksellä on pitkä historia elektroniikkateollisuuden luotettavana yhteistyökumppanina sekä materiaalitoimittajana.

Amitronicilla työskentelee tällä hetkellä 7 alan ammattilaista. Tiimissämme vuosien tietotaito yhdistyy tuoreeseen osaamiseen. Tutustu henkilökuntaamme kohdasta Yhteystiedot

 

Amitronic osana Addtech-konsernia

 

Amitronic on osa ruotsalaista pörssinoteerattua Addtech-konsernia. Tutustu Addtech-konserniin >>

addtech_logo

Hyvien kulkuyhteyksien varrella

Amitronic Oy:n valoisat toimitilat sijaitsevat Päijät-Hämeessä Hollolan Salpakankaalla muutaman kilometrin päässä Lahdesta.

Amitronic Oy
Tarmontie 2
15860 Hollola