Amitronic - keys for quality

Amitronic Oy on teknisten tuotteiden maahantuontiyritys, joka markkinoi ja myy elektroniikan tuotantoon ja suojaukseen sekä mittaukseen ja testaukseen liittyviä laitteita, komponentteja ja materiaaleja.

 

Kokealaatuisen tuotevalikoimamme sekä osaamisen avulla
tarjoamme asiakkaille avaimet laatuun

atwork

Materiaali- ja laitetoimittajana haluamme osallistua asiakkaidemme projekteihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta voisimme tarjota teknisesti parhaan ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun yksittäisestä standardikomponentista kokonaisiin asiakaskohtaisiin järjestelmiin. Tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme tuottavuutta sekä laatua.

Amitronic numeroina

6 000 000 Liikevaihtomme (€)
3 300 Erilaista nimikettä
300 Asiakasta
35 Toimittajaa
8 Työntekijää

Historia

Amitronic Oy on Amitra Oy:n ja Matronic Oy:n fuusiosta vuonna 2009 syntynyt yritys. Yrityksellä on pitkä historia elektroniikkateollisuuden luotettavana yhteistyökumppanina sekä materiaalitoimittajana.

Amitronic on osa ruotsalaista pörssinoteerattua Addtech-konsernia.
Tutustu Addtech-konserniin >>

Amitronic Oy:n valoisat toimitilat sijaitsevat Päijät-Hämeessä Hollolan Salpakankaalla muutaman kilometrin päässä Lahdesta.

Henkilöstö

Amitronicilla työskentelee tällä hetkellä 8 alan ammattilaista hoitaen teknistä myyntiä, markkinointia, tilaustenkäsittelyä sekä taloushallintaa. Tiimissämme vuosien tietotaito yhdistyy tuoreeseen osaamiseen.

Lähetä meille suoraan sähköpostia: