• 07 MARRAS 17
  Salli-satulatuoli

  Salli-satulatuoli

  Rento ja tasapainoinen asento Salli® Satulatuolilla lievittää selkäkipua ja syventää hengitystä, mikä puolestaan pitää vireystilan hyvänä. Tuolilla on helppo liikkua ja loivat 135 asteen kulmat polvissa ja reisien ja ylävartalon välissä edesauttavat nestekiertoa. Istuimen keskiraon ansiosta ryhti pysyy hyvänä koko päivän, koska tuolissa istuminen ei aiheuta epämukavaa tunnetta.

  Energiaa

  Ryhdikäs ja terveellinen istuma-asento vaikuttaa koko kehon ja mielen energiatasoon. Hyvän ryhdin ansiosta rintakehä pystyy laajentumaan esteettä, jolloin hengitys syvenee.

  Parantuneen verenkierron johdosta päänsärkyjen määrä vähenee. Liikettä myötäilevällä istuimella vatsa- ja selkälihakset saavat pientä treeniä koko päivän ajan.

   

   

  Hyvinvointia

  Salli Satulatuolin ergonomisesti muotoiltu kaksiosainen istuin ohjaa kehon automaattisesti luonnolliseen, terveyttä edistävään asentoon.

  Hyvässä asennossa on helppo työskennellä koko päivän ajan.

   

   

   

   

  Rentoutta

  Salli Satulatuolissa kehon paino jakautuu istuinluille, ja alaselkään muodostuu luonnollinen notko. Ratsastuksenomaisessa istunnassa selkä nauttii hyvästä ryhdistä ilman turhia lihasjännityksiä.

  Selkärangan kuormituksen vähentyessä niska- ja hartiaseudun lihakset rentoutuvat. Alavartalo muodostaa kultaisen kolmion: ihminen istuu istuinluiden päällä ja jalat kannattelevat osan painosta.

   

  Lue lisää valmistajan sivuilta


  Pyydä lisätietoja!
  Kerron mielelläni lisää!

  Timo Vaskin
  puh. +358 (0)50 466 4781
  e-mail: timo.vaskin(a)amitronic.fi