• 07 MARRAS 17
  Wave-X absorberit

  Wave-X absorberit

  Absorbereja käytetään EMI- ja RFI-häiriöiden tai -heijastumien poistamiseen ja vaimentamiseen. Wave-X on tuotesarja, joka tarjoaa monipuoliset ratkaisut tähän tarpeeseen. Absorberit soveltuvat mm. 5 MHz – 40 GHz taajuusalueelle ja ovat helppoja asentaa. Tuotesarjan tuotteet ovat yksinkertaisia ja luotettavia. Wave-X-absorberit ovat saatavilla erikokoisina, -muotoisina ja -ominaisuuksilla.

  Valmistusmateriaaleja on monia, mm. uretaani, silikoni, nitriili ja neopreeni tai näiden eri yhdistelmät. Absorbereja on saatavilla kullekin taajuusalueelle ns. kapeakaistaisena tai laajakaistaisena. Laajakaista- absorbereilla katetaan laajempia taajuusalueita yhdellä ja samalla tuotteella.

  Tuotteet toimitetaan yleensä valmiiksi leikattuina levyinä, joko liimapinnalla tai ilman. Saatavana on myös asiakkaiden toivomusten mukaan leikattuja kappaleita sekä erikoistuotteita, kuten kutisteletku-absorbereja.

  Data sheet

   

  Wave-X:n ominaisuudet ja edut:

  • Laaja taajuusalue -> 5MHz 40GHz, Wave-X on ratkaisu vaimennukseen
  • Suunniteltu lähikentän vaimentamiseen -> Wave-X tarjoaa erinomaisen vaimennuksen lähteestä riippumatta
  • Saatavilla erittäin ohuita ja joustavia poikkileikkauksia -> Sub-millimetri koko vaimentaa tehokkaasti EMI ja SAR –häiriöt vaarantamatta suunnittelua.
  • Helppo asentaa -> Taustan tarrapinnan ansiosta Wave-X on uskomattoman helppo asentaa (optio)
  • Joustava alusta -> Mahdollistaa räätälöidyn mitoituksen ilman halkeilua tai tehokkuuden menetystä.
  • UL-FR-mitoitettu ja hyvä lämmönkesto -> Fyysisesti vakaa laajalla lämpötila-alueella
  • RoHS-yhteensopiva -> Kaikki Wave-X–sarjan tuotteet ovat RoHS-yhteensopivia

   


  ARC Technologies on alansa johtava absorberimateriaalien toimittaja kaupallisiin ja military-sovelluksiin. Yritys valmistaa sekä kattavan valikoiman standardiabsorberi tuotteita että myös eristäviä materiaaleja, komposiitteja, antennikupuja ja tutka-absorberirakenteita.

  Lue lisää valmistajan sivuilta


  Pyydä lisätietoja! Kerron mielelläni lisää!

  Keijo Hokkanen
  puh. +358 (0)50 081 1600
  e-mail: keijo.hokkanen(a)amitronic.fi