• 27 MAALIS 20

    Suojaa elektroniikkasi toimituskatkoksien ajaksi

    Tarjoamme pakkausratkaisuja elektroniikan sekä mekaanisten osien pitkäaikaissäilytykseen. Äkillisen tilauskannan tippumisen takia aiheutuvan ”ylivaraston” purkaantuminen voi kestää yllättävän pitkään. On äärimmäisen tärkeää varmistaa, että valmiit ja puolivalmiit tuotteet säilyvät mahdollisten epätoivottujen toimituskatkosten ajan käyttökelpoisina. Oikeanlainen pakkaus on marginaalinen investointi verrattuna massiivisiin epäkuranttiustappioihin.

    Toimittajamme Intercept Technology tarjoaa monenlaisia pakkausratkaisuja kuten patentoitu Static Intercept ® -pakkausmateriaali. Amitronic toimittaa vuosittain satoja tuhansia Static Intercept® -pusseja, joilla asiakkaamme varmistavat tuotteen säilymisen jopa 15:sta vuodeksi. Pussin kupariseoksesta valmistettu sisäkerros sitoo ja reagoi korrosoiviin kaasuihin siten, että tuote on pitkään (jopa 15 vuotta) suojassa korroosiolta ja ESD-vaurioilta. Pussit ovat lisäksi erittäin suosittuja elektroniikan ja metalliosien korroosiosuojana mm. merirahdeissa.

    Materiaalia on saatavan eri kokoisina pusseina, säkkeinä, kutistekalvona jne. Kysy lisää, niin autamme mielellämme ja tarjoamme teille parhaan ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon.