• 18 ELO 17

  CAB-piirilevyräkit

  CAB:n piirilevyräkit omaavat paljon edistyksellistä suunnittelua.

  Piirilevyräkit ovat erittäin tukevat, sillä päätykappaleet ovat valettu alumiinista. Tällä ollaan saatu vääntöjäykkyys erinomaiseksi.

  Eri kokoisia piirilevyjä varten 700-sarjan piirilevyräkeissä on myös portaaton leveyden pikasäätö. Säätö tapahtuu pyörittämällä piirilevyräkin sivussa olevaa rullaa, jolloin kiskoihin kiinnitetty seinä liikkuu.

  Mikäli piirilevykokoja on vain muutamia, niin 600-sarjan piirilevyräkit ovat hyvä valinta. Niissä etäisyys lukitaan tiettyyn leveyteen ruuvaamalla seinämät tietyn etäisyyden päähän toisistaan. Yksinkertaisemman tekniikan takia, hinta on edullisempi.

  Piirilevyräkkejä kuljetetaan tuotantotiloissa paikasta toiseen. Kuljetuksen ajaksi räkeistä voi kääntää kuljetussuojan esiin, jolla estetään piirilevyjen tippuminen.

  Piirilevyräkit ovat pystysuunnassa symmetrisiä. Eli jos on käytössä kaksipuoleisia piirilevyjä, niin piirilevyräkit voi kääntää tarvittaessa ylösalaisin. Lisäksi räkkejä voi pinota. Räkeissä on neljä ohjuria, joilla räkit kohdistuu keskenään.

  Mikäli piirilevyräkeille pitää antaa ESD-suojaa kuljetuksen tai säilytyksen ajaksi, on niihin saatavilla ESD-huppuja.

  Mikäli räkissä olevat piirilevyt altistuvat kuumuudelle, on valittavissa metallinen piirilevyräkki, joka kestää ryhdikkäänä suurikin lämpötiloja.

   


  Pyydä lisätietoja!
  Kerron mielelläni lisää!

  Timo Vaskin
  puh. +358 (0)50 466 4781
  e-mail: timo.vaskin(a)amitronic.fi